På "G"

Bilder på några av grejerna som är på väg in, jag hoppas dom är hemma på torsdag nästa vecka.Nyhet!!! Clear Stamps från Quickutz


- Triplets
varje stämpel är 9,5 x 4 cm
image10

Flowers

image11


Kolla vad som kom idag!!


image9
Limited Edition Gift Set
image4

2 sets of brand new QuickStampz Clear Stamps: Sophisticate characters (58 letters, 21 numbers, 11 punctuation, 3 phrases) and Sophisticate flourishes
image5

image6

Sophisticate Mini Unicase Alphabet Dies
image7

Exclusive Sophisticate Shape Dies
image8
  • QuickStampz 2x2 Rocker
  • QuickStampz 2x4 Rocker
  • Bonus QuickStripz Adhesive-Backed Cardstock
  • Cloth-covered Keepsake Box


Forum

Nu är forumet igång igen...

Ska vi swappa??

Swap: Organiserat byte av scrapsaker.

Hur många är intresserad av starta swap?

Jag tänkte man kan köra flera olika saker samtidigt.

Knappar runda enfärgade

Band

Prima blommor

stansat med quickutz eller annat.

vad tror ni är det någon som är intresserad??
jag kan hålla i det och vara med på några.

En lite tävling....

Vårtävling deadline 13/5


Följande kriterier ska vara uppfyllda:
Teknik: minst 3 olika tekniker.
Detta får inte användas: blommor, bling, brads.

Tema: valfritt
Storlek: 12x12 tum
Deadline: Söndag 13 maj kl 23,59


Vinst: Chipboard alphabets från primaSuck....

jag har sutit måååånga timmar nu för att få forum att funka, men det går inte.
Alltså man kommer in i forumet, och man kan skriva, men det går inte att administrera. Jag kan inte logga in på administration.
Så om ni vill se vad som hänt kan ni alltid gå via detta länk FORUM och kolla. men jag kommer att ta ner den om några veckor, när jag fått över allt som är viktigt till bloggen.

Making Memories shimmer i metallicfärger

Jag måste erkänna att jag är lite av en bekväm scrappare ibland och det här kitet blev verkligen en utmaning för mig!

Kitet innehåller 6 stycken olika metallicfärger i små burkar. Innehåller 0,75 ounce/21 gram glitterpulver per burk. Mitt testkit innehöll: silver, guld, svart, koppar, vit och espresso.

Hur fungerar det då?

Jag har provat på olika saker:
Målat akrylfärg- glittret lossnar när färgen torkar (om man inte har mycket färg, då fastnar en del). Fungerar däremot väldigt bra att blanda i glitter i akrylfärgen. Glittret blir ju inte lika ?glittrigt?, men ger en snygg effekt!!!!
Chalkdynor- glittret lossnar när färgen torkar.
Limpenna- också då lossnar glittret när limmet torkat.
Tombolim- fungerar jättebra! Glittret fastnar kanon, och limmet sjunker inte ihop, så det blir en 3-D effekt på det. Har provat på flera olika chipboard och det blir superbra.
Tillhörande figurer eller alfabet från MM- principen är att du fäster den figur du vill ha på LO:n, tar bort skyddet för klistret och sedan strör glitter på och tar bort överflödet. Det jag inte giller med det är att det kommer glitter lite överallt och det är ett bökigt system. Det skulle varit bättre om det fungerade så att man ?glittrade? innan man fäster figuren på LO:n, men då har stickersen en förmåga att gå sönder.

Det finns säkert många fler områden som inte jag har gett mig in på eller kommit på, så har du tips om något som inte finns med här; fyll på med fler idéer och förslag här i tråden. Laughing

I sin helhet är det här något för de scrappare som tycker om att pilla och peta och lägga ner tid. Jag själv väljer nog ett glitterlim eller färdiga glitter stickers. Fördelen med kitet är att glittret räcker till väldigt mycket. Det går åt så lite glitter varje gång, fast man tycker att man häller på jättemycket. Och vi ska inte heller glömma priset. Det kostar faktiskt bara 89 kronor för sex färger. Klart prisvärt!!!!
_________________
Kram Jeanette :O)

Litteratur är själens vatten....

Scrapliftävling klar 1/5

image1

Nu drar Papp och Scrap igång scraplifttävling. Att scraplifta innebär att man inspireras av något på en layout och sedan använder sig av det på en egen sida. Man behöver inte härma allt på layouten utan man kan inspireras av pappers- eller fotoplacering, färgskala, val av dekorationer eller använda sig av layouten som en skiss. Bara fantasin sätter gränserna.

Uppgift: Inspireras av nedanstående layout och gör en egen tolkning.

Pris: Hemligt paket till ett värde av 100 kr.

Tid: 1 maj 2007
Ladda upp era bidrag i Papp och Scraps galleri senast den 1 maj kl. 23.59 i mappen som heter Scraplifttävlig klar 1/maj. Skriv gärna en kommentar om hur ni har inspirerats av den aktuella layouten.

Vinnare:
Vinnaren utses av en jury som består av Rosario plus designteamet.

Papp och Scrap har blivit med blogg

och blivit av med forum...GGRR jag lyckades trolla bort forumet, hur vet jag inte, skulle uppgradera den och tog bort den, sen när jag skulle reparera den med en backupp så lyckades jag inte. Nu har jag allt kvar och ska försöka mig på den igen, när jag inte är lika arg längre.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0