Tv scrapbooking

Här finns det en massa tips ideer mm...

http://www.bhgscrapbooksetc.com/video/

Sommar, sol och bad....

Semestern börjar snart...eller kanske det är många som redan har semester, jag kommer att ta det lugn här i bloggen, gallerin och forum fram till hösten.

I augusti kommer kursverksamheten igång igen och mycket annat.

ha lalla en trevlig sommar.

Nu har det äntligen...

Mina varor som varit på vift kommit hem....ni hittar allt under nyheterna i shoppen.

Tyvärr är det som vanligt att allt man beställt kommer inte fram...men en del av det.

Veckans utmaning Scrappa på canvas

Onsdag igen...tiden går fort....
Den här vecka har jag tänk mig utmana er att scrappa eller annat på canvas det är sååååå kul.

Skicka dom till mig eller lägg upp dom i gallerin själv.

image123

Här är min canvas klocka, jag har också skrivit en massa olika ord på den så att varje gång man tittar på den ska bli inspirerad, och så kanske jag ska bara berätta lite hastigt att min väninna som är urmakare påpekade att visarna på en klocka ska vara "glada" för det var inte mina från början så jag fick pilla bort dom och sätta upp igen fast glada den här gången.

Veckans utmaning

dagarna tycks rusa iväg, på fedag är det skolavslutning ( I Örebro) och sedan kommer det en skönt sommarlov för alla skolbarnen, och gäller det att ta vara på tiden så mycket vi bara kan...det innebär också att vi kanske får scrappa lite fortare för att hinna lite mer...så utmaningen den här vecka är att scrappa 15 min LO, så sätt igång att scrappa snabba LO.

Skicka dom till mig eller lägg upp dom i gallerin själv.

Månadens tema juni

Traditioner, för visst är det en massa traditioner... skolavslutning, sveriges national dag, midsommar...osv osv...men det är dom officiella traditioner, vad har ni för tradition under juni månad, är det bara dom traditionella eller har ni egna?

skicka dina scrappade traditioner till mig, eller lägg upp dom i gallerin, jag kommer att lotta små vinster bland alla alster.

RSS 2.0