Nyhet!! en ny typ av mini album!

Album som ligger i ask

Vi gör asken till album, eller annat ni vill ha det till.


image11

image12

image13

image14


ringalbum/dragspelalbum/tagalbum

En ringalbum som jag kallar det för, är ett album som man tillverkar själv, pärmarna och insidan. och utseende kan varjeras i allt oenlighet.

image6

image9
image10
Dragspel album

image7
Tag album


image8Stjärnalbum


Stjärnalbum kan man göra i 2 olika storlekar 3x3 tum och 6x6 tumStjärnalbum 3x3


image3

Jag använde inga bilder bara små ordspråk.

image4

Ovanifrån ser man stjärnan.

image5

Pröva på kurs

Pröva på kurs

Såhär kan det se ut det första man gör på en pröva på kurs.


 

Insidan

Den är 6x6 tum (15x15 cm), och vi arbetar bara med enfärgade papper (cardstock).


image1

 

 

Framsida
image2

Allt material ingår.

Såhär ser kurserna ut

Olika kurser

Nybörjarkurs i scrapbookingVi lär ut vad som är viktigt att kunna om materialet man använder. Vi visar hur man använder en skärmaskin och andra verktyg samt hur man bygger upp en dragspelsalbum. Vi håller på i ca 3 timmar beroende på hur många deltagare det är. Se här

Kostnad 250 kronor. materialet ingår.

 

Fortsättningskurs i scrapbooking:Ni lär er olika papperstyper och hur man använder dem. Vi använder knappar, ståltråd, band, olika färger och olika dekoration. Vi anpassar denna kurs lite till vad deltagarna kan och vad de vill lära sig. Vi håller på i ca 3 timmar beroende på hur många deltagare det är.
Kostnad 250 kronor. materialet ingår.

 

Nybörjarkurs i stämpling korttilverkning:Då går vi igenom olika stämplar och hur de fungerar, olika sorters stämpelfärger. Vi lär oss stämpla enklare motiv, att färglägga, embossa och använda torrpasteller. Tid kommer att ges för att tillverka egna kort att ta med hem. Vi håller på i ca 3 timmar beroende på hur många deltagare det är.

Kostnad 250 kronor. materialet ingår.

 

Fortsättningskurs i stämpling korttilverkning:Vi går igenom maskning av motiv för att bygga upp collage, sätta ihop kort med olika papper och stämplade motiv. Tid kommer att ges för att tillverka egna kort att ta med hem.

Kostnad 250 kronor. materialet ingår.

 

Albumkurs:Gör ditt eget fotoalbum! Av tyg och kartong gör vi ett album som passar för plastfickor. Du kan göra albumet i vilket format du önskar. Vi står för kartong och skruvar. Ta med eget tyg om du önskar något speciellt. Har du en bra symaskin som du kan ta med är det ett plus så vi slipper köer.

Kursen håller på i tre timmar. Kostnad 250 kronor. Vid anmälan ange vilket format du önskar på albumet så vi kan förbereda kartongen.


Stjärnbokskurs:Gör en dekorativt album till dig själv eller som present. Olika teman kan vara bröllop, mina barn, saker jag tycker om hos min älskling etc. Allt material ingår i kursavgiften. Färgerna på de olika pappren väljer ni helst innan kursen börjar. Under kvällen sätter ni ihop albumet och påbörjar dekorationen av utsidan. Kostnad 250 kronor. se här


ringalbum/dragspelalbum/tagalbumNi utgår från olika tema det kan vara bröllop, mina barn, saker jag tycker om hos min älskling etc och dekorerar sidorna med, quickutz-figurer och annat. Ni ska helst ha gott en nybörjarkurs i scrapbooking. Kostnad 300 kronor. Materialet som igår är material till mini album. här kan du se olika album se här


Paper piecing:Paper piecing är att sätta samman olika delar i papper till en komplett figur. I nybörjarkursen får ni arbeta med lite enklare motiv. Ni klipper och målar och bygger ihop en figur. I fortsättningskursen får ni rita ert eget motiv samt bygga upp en miljö kring figuren.


Tema julkortstillverkning:Vi visar hur man viker och skär ett kort. Sedan gör ni era egna julkort eller julklappsetiketter. Låna inspiration av oss och varandra så kommer ni att göra årets finaste julkort.

Kostnad 60 kronor. Inget material ingår, men ni får låna en hel del saker från oss quickutz figurer, och alfabet och en begränsad mängd med stämplar.

Mix

Vi går tillsammans igenom vad det är du vill lära dig och skräddar syr kursen efter dina behov.

 


RSS 2.0