MINIDEMO - DYMO

Välkommen till Papp & Scrap's första minidemo. Idag ska jag berätta lite om en härlig manick som kallas för DYMO, som man använder för att skriva text med. Den är väldigt användbar och jag ska visa lite olika användningsområden, snarare än att berätta hur den fungerar.

dymo - dymo

Det allra vanligaste är att man skriver sina texter på de tillhörande, färgade och självhäftande plastremsorna. De vanligaste färgerna är svart och rött.

Prova att skriva långa meningar med din dymo. Ett snabbt och enkelt sätt att få journaling på dina alster. Annars kan du ju testa att sätta små fotomattor bakom varje ord.

dymo - meningar

dymo - fotomatta

Men kanske du inte tycker att den svarta eller röda färgen passar till just ditt alster. Det går också alldeles utmärkt att använda vellum i din dymo. Bara skär den i den bredd som passar din dymo.

dymo - vellum

Annars kan du använda vilken typ av cardstock som helst. Tänk dock på att du får bäst resultat om du använder dig av en cardstock med vit kärna/baksida. Är pappret färgat helt igenom, syns inte bokstäverna så bra. När du sen har skrivit det du vill skriva, får du bäst resultat genom att slipa lite på bokstäverna med sandpapper/fil, för att det vita i pappret ska lysa igenom ordentligt.

dymo - cardstock går också

dymo - slipa

dymo - slipat klart

Så här kan resultatet se ut med cardstock på din LO. Ett tips med denna bild är också att du bara använder din dymo till att förstärka vissa ord i din jorunaling.

dymo - cardstock 1

För eventuella frågor om denna minidemo, maila på [email protected]

Har du gjort något extra med din dymo, som du vill visa upp? Länka gärna till din bild i detta inlägg, så vi får titta och ta del!

Ha det så kul med din dymo!!
/ Petra

Kommentarer
Postat av: Ulrika J

Ett litet tips om man kör genomfärgad cardstock i dymon är att man "chalkar" lite på (pappersremsan alltså ... :) ) efteråt, då framträder texten tydligare ...

/Ulle

2008-04-14 @ 12:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0